Abonament eGestiune Optim

Dacă ai nevoie de o aplicație de gestiune sau facturare simplă, cu stocul garantat prin recalcularea instantă a stocului pe baza documentelor introduse în aplicație, eGestiune Optim este perfect pentru tine.
SKU: eG-Optim
Preț vechi: 360,00 RON
300,00 RON

Aplicația de gestiune și facturare eGestiune Optim are caracteristicele avansate precum:

  • Garantare stoc - datorită algoritmilor de recalculare a stocului, integritatea este garantată 100%! Stocul se recalculează pe baza documentelor introduse, astfel stocul va fi mereu corect. Recalcularea este foarte rapidă, dureaza sub o secundă, pentru un magazin obișnuit!
  • Trasabilitate stoc - în orice moment, se poate ști pentru fiecare produs, de câte zile e pe stoc, de la ce furnizor a intrat și cu ce factură. Prin raportul de vechime stoc, vei ști care produse trebuie să fie incluse în promoții, ca să eliberezi locul ocupat de acele produse, care îți provoacă pierderi.
  • Sistem de permisii pe roluri - datorită sistemului de permisii pe roluri, puteți ușor să vă controlați afacerea. Creați un rol pentru fiecare tip de acces, se alocă permisiile pe rol, după care fiecare utilizator, va primi un rol sau mai multe. Este cel mai eficient mod de a seta permisiile.
  • Utilizatori fără limita - puteți avea oricâți utilizatori aveți nevoie pentru a ști exact cum performează fiecare utilizator.

 

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
ProductieNu
RetetarNu
eFacturaDa
Facturi de intrareDa
Facturi de iesireDa
StocuriDa
Registru de casaDa