Abonament eGestiune Optim Plus

eGestiune Optim Plus vine cu o completare a pachetului eGestiune Optim cu posibilitatea realizării producției după rețete predefinite într-un rețetar sau introduse manual.
SKU: eG-Optim-Plus
Preț vechi: 360,00 RON
500,00 RON

Aplicația de gestiune si facturare eGestiune Optim are caracteristicele avansate precum:

  • Garantare stoc - datorită algoritmilor de recalculare a stocului, integritatea este garantată 100%! Stocul se recalculează pe baza documentelor introduse, astfel stocul va fi mereu corect. Recalcularea este foarte rapidă, dureaza sub o secundă, pentru un magazin obișnuit!
  • Trasabilitate stoc - în orice moment, se poate ști pentru fiecare produs, de câte zile e pe stoc, de la ce furnizor a intrat și cu ce factura. Prin raportul de vechime stoc, vei ști care produse trebuie să fie incluse în promoții, ca să eliberezi locul ocupat de acele produse, care îți provoacă pierderi.
  • Sistem de permisii pe roluri - datorită sistemului de permisii pe roluri, puteți ușor să vă controlați afacerea. Creați un rol pentru fiecare tip de acces, se alocă permisiile pe rol, după care fiecare utilizator, va primi un rol sau mai multe. Este cel mai eficient mod de a seta permisiile.
  • Utilizatori fără limita - puteți avea oricâți utilizatori aveți nevoie pentru a ști exact cum performează fiecare utilizator.
  • Producție și rețetar - secțiunea de producție a aplicației noastre facilitează introducerea și gestionarea eficientă a rețetelor de fabricație. Utilizatorii pot adăuga cu ușurință rețete complexe, inclusiv posibilitatea de a include semifabricate ca sub-rețete, optimizând astfel procesul de producție și asigurând o evidență clară a materialelor necesare.

 

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
ProductieDa
RetetarDa
eFacturaDa
Facturi de intrareDa
Facturi de iesireDa
StocuriDa
Registru de casaDa